Τώρα είναι Κυρ Νοέμ 22, 2009 12:56 am

Just for fun

Προβολή ενεργών θεμάτων

Καλώς ήρθατε στη Σύγχρονη Ελληνική Αστρολογία! Ευχόμαστε καλή παραμονή στη σελίδα μας! Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο μαγικό κόσμο των άστρων!

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 28, 2008 12:09 am   
Επόπτης
Επόπτης
Άβαταρ μέλους

Level: 10
HP: 4 / 230
4 / 230
MP: 110 / 110
110 / 110
EXP: 125 / 142
125 / 142
Καλα, δεν εχουμε νημα με ανέκδοτα? απαράδεκτοι ειμαστε :lol:

τεσπα, σας εχω φοβερη συνταγούλα..

παρτε μολύβι και ξεκινήστε.. απαραιτητη προυπόθεση να διαβάζετε δυνατα και καθαρα...

Κοτόπουλο με Ουίσκι

Υλικά: 1 κοτόπουλο 1.200 γρ.

* 200 γρ. μπέικον

* αλάτι

* πιπέρι

* 1 μπουκάλι ουίσκι

* λάδι

* 1 βάζο μαγιονέζα

** Απαραίτητο: φούρνος

Εκτέλεση

Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες.

Για καλό και για κακό βεβαιωθήτε οτι εχετε και ενα βάζο μαγιονέζα
Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.

Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά Σερβιριστήτε ενα ποτήρι Ουισκι και πιειτε το.
Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε καταλληλο σκευος.

Βάλτε και πιειτε ακόμα ενα ποτήρι Ουισκι Επαναλάβατε αυτο το βήμα αλλες δυο φορές.

Μετά απο ένα τέπαρτο φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσιμο του ψοτόπουλου.

Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία.

Μετά απο ενα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη
καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα.

Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα.

3 λοτήρια αρφότερα ....

Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, (επεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο.

Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας.

μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι.

αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι.

Την επομενη μέρα, παρτε ενα αλκα σελτζερ Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα και καθαρίστε το μπ*****ο που δημιουργήσατε στην κουζινα

την αλλη βδομάδα θα δοκιμασουμε την Κρητικη συνταγη : Κατσικακι με τσικουδια !!!

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 27, 2009 11:33 pm   
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Level: 4
HP: 6 / 61
6 / 61
MP: 29 / 29
29 / 29
EXP: 29 / 38
29 / 38
Ένα χωριό που ζει απο τον τουρισμό λόγω της κρίσης τα πάντα έχουν νεκρωθεί. Για να επιβιώσουν οι κάτοικοι, ο ένας δανείζεται απο τον άλλο ....

Ο καιρός περνά μέσα σ'αυτή τη θλιβερή ατμόσφαιρα ώσπου μια μέρα έρχεται ένας τουρίστας και ζητάει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο του χωριού.

Ο ξενοδόχος του λέει την τιμή και εκείνος προπληρώνει με ένα χαρτονόμισμα των 100 Ευρώ.

Πρίν ακόμα ανέβει στο δωμάτιο του, ο ξενοδόχος πηγαίνει το χαρτονόμισμα στο χασάπη στον οποίο χρωστάει ακριβώς 100 Ευρώ.

Ο χασάπης παίρνει το χαρτονόμισμα και τρέχει να το δώσει στον κτηνοτρόφο που τον εφοδιάζει με κρέας.

Ο κτηνοτρόφος παίρνει το χαρτονόμισμα και πηγαίνει να το δώσει στην πουτάνα του χωριού που της χρωστάει κάποιες τρυφερές ώρες που πέρασαν μαζί.

Εκείνη με τη σερά της τρέχει και το δίνει στον ξενοδόχο που του χρωστάει μερικές βραδυές που χρησιμοποίησε τα δωμάτια του με τους πελάτες της.

Οπως άφηνε το χαρτονόμισμα στη ρεσεψιόν, ο τουρίστας που μόλις κατέβηκε απο το δωμάτιο του λέγοντας στον ξενοδόχο ότι δεν του αρέσει και άλλαξε γνώμη, αρπάζει το χαρτονόμισμα και φεύγει.

Τελικά τίποτα δεν ξοδεύτηκε, κανείς δεν έχασε, κανείς δεν κέρδισε και όλα τα χρέη ξεχρώθηκαν!

Μήπως κάπως έτσι θα μπορέσομε να βγούμε απο κρίση την? Ή μπαααα .....

"Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις" (Πάολο Κοέλιο)

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 12:14 am   
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Level: 4
HP: 6 / 61
6 / 61
MP: 29 / 29
29 / 29
EXP: 29 / 38
29 / 38
Στη Σταδίου ένας τύπος σταματάει ένα ταξί, μπαίνει βιαστικά μέσα και λέει στο ταξιτζή:

- Μεγάλε γρήγορα στη οδό τάδε ... Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει με κάποιον άλλο.

Πράγματι ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του.
Οπότε ο τύπος λέει στον ταξιτζή:

- Ρε μεγάλε δεν ανεβαίνεις και εσύ μαζί μου να σ 'έχω για μάρτυρα?

Και ανεβαίνουν και οι δυο στο διαμέρισμα του τύπου. Ο τύπος ανοίγει την πόρτα, πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο και πραγματικά κάτω από τα σεντόνια είναι η γυναίκα του με κάποιον άντρα. Τραβάει τα σεντόνια και λέει:

- Εσύ ποιος είσαι?

Και ο εραστής:

- Εγώ ποιος είμαι? Εγώ είμαι αυτός που πριν από λίγες μέρες έδωσα στη γυναίκα σου 1.000.000 δρχ. για να εξοφλήσεις το δάνειο του αυτοκινήτου σου.

- Εγώ είμαι αυτός που κάθε μήνα δίνει στην γυναίκα σου 200,000 για το νοίκι.

- Εγώ είμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνω λεφτά στην γυναίκα σου για το Super market και για την λαϊκή.

- Εγώ είμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνω λεφτά στην γυναίκα σου για τα φροντιστήρια των παιδιών σου ....

Οπότε ο ταξιτζής πλησιάζει τον απατημένο σύζυγο και του λέει ψιθυριστά:

- Ρε αφεντικό, δεν τον σκεπάζουμε τον άνθρωπο μη μας κρυώσει ;;;;;

"Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις" (Πάολο Κοέλιο)

Κορυφή
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 3 δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!