Τώρα είναι Δευτ Μαρ 22, 2010 2:40 am

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Προβολή ενεργών θεμάτων

Καλώς ήρθατε στη Σύγχρονη Ελληνική Αστρολογία! Ευχόμαστε καλή παραμονή στη σελίδα μας! Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο μαγικό κόσμο των άστρων!

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 16 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 22, 2008 4:29 pm   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 21
HP: 49 / 996
49 / 996
MP: 475 / 475
475 / 475
EXP: 523 / 574
523 / 574
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Πιστεύετε στα φαντάσματα;;;;;;

Ας δούμε κάποια βίντεο και ας ανταλλάξουμε απόψεις!

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο WWW ICQ YIM  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 22, 2008 8:23 pm   
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Level: 7
HP: 1 / 130
1 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 73 / 81
73 / 81
Μάρω Ιωαννίδου έγραψε:
Πιστεύετε στα φαντάσματα;;;;;;

Ας δούμε κάποια βίντεο και ας ανταλλάξουμε απόψεις!

Πολύ ενδιαφέροντα τα βίντεο αυτά!

Πράγματι, μοιάζουν αληθοφανή!

Πιστεύω στα φαντάσματα και στις "παρουσίες", μια και είμαι μάρτυρας σε αυτά από μικρή ηλικία.

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι, όπου συχνά βλέπαμε "παρουσίες" και εγώ αλλά και άλλα μέλη της οικογένειάς μου.

Κάποια φαινόμενα που είδα στα βίντεο τα έχω βιώσει.

Αυτό που δεν γνωρίζω είναι, το από που προέρχονται αυτές οι "παρουσίες", αν έχουν επαφή μαζί μας και αν ναι, τι ζητούν από εμάς...

Κορυφή
 Προφίλ  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 13, 2008 7:21 pm   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Level: 9
HP: 1 / 193
1 / 193
MP: 92 / 92
92 / 92
EXP: 109 / 120
109 / 120
Είδα τα βίντεο και... ένοιωσα τόση γαλήνη, σαν να έβλεπα οικογενειακό άλμπουμ με φωτογραφίες. Παράξενο συναίσθημα. Δεν είμαι σίγουρη γιατί δεν φοβάμαι πια. Πολλά παίξαν ρόλο. Πάντως χαίρομαι που καταγράφονται τέτοια παραφυσικά περιστατικά, έτσι θα με θυμηθούν μάλλον κάποιες παλιές μου συμμαθήτριες, που με κορόϊδευαν όταν τους έλεγα τί συμβαίνει στο σπίτι μου και στη ζωή μου.
Άποψή μου είναι, να μην τα φοβόμαστε. Και πόσο μάλλον να τα αγαπάμε. Για κάποιο λόγο μπαίνουν στη δική μας διάσταση. Ανοίξτε τα αυτιά σας να ακούσετε, μπορείτε. Εμένα μου ζητούν κάτι άλλοτε και άλλες φορές με προστάτεψαν αληθινά.

Νοιώθω την ανάγκη να γράψω και ένα μήνυμα, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα καταλάβουν καλύτερα...
Το ξέρω ότι στέκεστε δίπλα μου. Άλλοι απλώς με παρακολουθείτε, άλλοι προσεύχεστε για μας και άλλοι μου μιλάτε... Σας ζητώ συγώμη που σε μικρή ηλικία προσπάθησα να βουλώσω τα αυτιά μου για να μην σας ακούω. Ζητώ συγνώμη από τον Κύριο που αρνήθηκα την υπόστασή μου με την οποία γεννήθηκα..... Ήμουν αδύναμη και άδικη. Όπως βλέπετε όμως δεν τα βούλωσα καλά τα αυτιά μου.. σας ακούω που και που. Αν είναι θέλημα Κυρίου, είμαι πρόθυμη να σας ακούω καλύτερα, για να βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ κι εγώ στο Ανώτατο έργο. Ντρέπομαι λίγο για αυτό αλλά το ξέρω ότι θα ρθουνε και πάλι στιγμές που θα πω ότι φθάνει κουράστηκα. Ποιό πολύ όμως με κουράζει ότι νομίζω ότι δεν βοηθάω αρκετά. Μόνο μια ώθηση ίσως θα χρειαζόμουν, ένα "μπράβο". Έτσι... για να πάρω λίγο τα 'πάνω μου. Όλα κατ' ευχήν Θεού.

http://nebesnyel.phpbb30.com/board/index.html

Κορυφή
 Προφίλ WWW  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 13, 2008 11:03 pm   
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Level: 21
HP: 49 / 996
49 / 996
MP: 475 / 475
475 / 475
EXP: 523 / 574
523 / 574
Έχω βιώσει ανάλογα γεγονότα... θα σας διηγηθώ ένα από αυτά...

Πριν μερικά χρόνια, ήμουν στο σπίτι μου το πατρικό. Η μαμά μου έλλειπε σε επίσκεψη, ο μπαμπάς μου διάβαζε εφημερίδα στο καθιστικό και εγώ καθόμουν στο δωμάτιό μου. Κάποια στιγμή, ακούγονται στην πόρτα κλειδιά, ακούω την πόρτα να ανοίγει, να κλείνει μετά και βήματα στο διάδρομο. Ρωτάει ο μπαμπάς μου, "ήρθες;", νομίζοντας ότι η μαμά μου επέστρεψε. Σιωπή... ξαναρωτάει... σιωπή...

Σηκώνομαι, και ψάχνω όλο το σπίτι... κανείς... Μετά από μία ώρα γύρισε η μητέρα μου....

Το περιστατικό συνέβη και τις τρεις φορές με τη μητέρα μου. Αυτό που είναι άξιο λόγου να συζητηθεί είναι, πως μία από αυτές τις φορές, λίγο μετά το γεγονός, ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο από το σαλόνι. Τρέξαμε ο πατέρας μου και εγώ και είδαμε το σώμα του καλοριφέρ πεσμένο κάτω και να έχει γεμίσει ο χώρος με νερό... τα καλοριφέρ, μόλις τα είχαμε αλλάξει και ήταν αδύνατον να πέσει από μόνο του (ο μάστορας που ήρθε μετά δεν μπορούσε να το εξηγήσει)!

Στο σπίτι μας είχαμε και άλλα φαινόμενα (βλέπαμε παρουσίες και μερικές φορές δημιουργούσαν και θόρυβο). Αν και τις έβλεπαν και οι γονείς μου, δεν έδιναν σημασία!

Δεν ξέρω τι συνέβαινε, ίσως το σπίτι ήταν χτισμένο επάνω σε κάποια "πύλη". Συνήθως, οι παρουσίες αυτές περνούσαν, χωρίς να μας δίνουν καμία σημασία. Άλλες φορές μας παρατηρούσαν... και άλλες φορές δήλωναν δυναμικά την παρουσία τους (π.χ. όταν πηγαίναμε να ανοίξουμε έναν διακόπτη, έπεφτε ο γενικός, γυρνούσαν το ρολό του χαρτιού στο μπάνιο κ.α.).

Αργότερα, βίωσα και άλλα παρόμοια φαινόμενα και σε άλλα σπίτια που έμενα (τα σπίτια αυτά ήταν παλιές μονοκατοικίες).

Τώρα που μένω σε νεόκτιστο σπίτι έχω πια ησυχάσει.... :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο WWW ICQ YIM  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 25, 2008 12:35 pm   
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Level: 3
HP: 0 / 44
0 / 44
MP: 21 / 21
21 / 21
EXP: 19 / 27
19 / 27
Η παρουσία αυτών στο χώρο, πολλές φορές ήταν κάτι που ένιωθα, άκουγα, κυρίως σε μικρή ηλικία στους χώρους του σχολείου, στην παλιά μονοκατοικία που έμενα μέχρι τα 18 υπήρχε ένα σημείο σε μια σκάλα (ημιεξωτερική), εκεί, χωρίς να ξέρω γιατί, όταν στεκόμουν άκουγα πάντα υπόκωφες φωνές.

Αναρωτιέμαι αν οι πύλες σχετίζονται με το ότι το σπίτι ήταν παλιό ή με το ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό όπως μια "πύλη" σε εκείνο το σημείο.

Το παράξενο είναι ότι μόνο σε εκείνο το σημείο του σπιτιού ένοιωθα ασφάλεια και καλά, και όταν δεν με χωρούσε ο τόπος ... εκείνο το πλατύσκαλο ήταν πάντα φιλόξενο.

Κορυφή
 Προφίλ  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 26, 2008 3:55 am   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Level: 11
HP: 2 / 272
2 / 272
MP: 130 / 130
130 / 130
EXP: 161 / 167
161 / 167
snooky έγραψε:
Η παρουσία αυτών στο χώρο, πολλές φορές ήταν κάτι που ένιωθα, άκουγα, κυρίως σε μικρή ηλικία στους χώρους του σχολείου, στην παλιά μονοκατοικία που έμενα μέχρι τα 18 υπήρχε ένα σημείο σε μια σκάλα (ημιεξωτερική), εκεί, χωρίς να ξέρω γιατί, όταν στεκόμουν άκουγα πάντα υπόκωφες φωνές.

Αναρωτιέμαι αν οι πύλες σχετίζονται με το ότι το σπίτι ήταν παλιό ή με το ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό όπως μια "πύλη" σε εκείνο το σημείο.

Το παράξενο είναι ότι μόνο σε εκείνο το σημείο του σπιτιού ένοιωθα ασφάλεια και καλά, και όταν δεν με χωρούσε ο τόπος ... εκείνο το πλατύσκαλο ήταν πάντα φιλόξενο.

Μπορεί να συμβαίνουν και οι δύο περιπτώσεις!

Στα παλιά σπίτια, υπάρχει η αύρα ακόμα των ανθρώπων που κατοικούσαν εκεί και δε βρίσκονται πια στη ζωή...

Μπορεί να είναι κάποια πύλη - δίοδος!

Οι αισθήσεις μας δεν συλλαμβάνουν τα πάντα!

Σίγουρα, όμως, υπάρχει μία λεπτή κλωστή που συνδέει τον αόρατο με τον ορατό κόσμο...

Τα άτομα που έχουν ενεργοποιήσει το τρίτο τους μάτι ή την υπεραισθητήρια αντίληψή τους μπορούν να εισέρχονται στον αόρατο κόσμο και να "βλέπουν" ή να "ακούν"...

Κορυφή
 Προφίλ WWW  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 26, 2008 12:16 pm   
Νέο μέλος
Νέο μέλος

0 / 44
21 / 21
EXP: 19 / 27
19 / 27
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση space heart. ;-)

Κορυφή
 Προφίλ  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 05, 2008 1:36 am   
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Level: 6
HP: 0 / 104
0 / 104
MP: 49 / 49
49 / 49
EXP: 57 / 65
57 / 65
Γεια σας!

Τα είδα τα βίντεο και δε νομίζω ότι είναι μοντάζ. Σε γενικές γραμμές, μου φάνηκαν αληθινά (άλλωστε... υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά);

Αλλά και αληθινά να μην είναι... έχω υπάρξει μάρτυρας παράξενων φαινομένων!

Νομίζω ότι υπάρχουν διάφορες κατηγορίες φαντασμάτων.

Το έχετε ακούσει και εσείς αυτό;

Κορυφή
 Προφίλ  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 21, 2008 5:56 pm   
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Level: 2
HP: 0 / 30
0 / 30
MP: 14 / 14
14 / 14
EXP: 17 / 18
17 / 18
επειδή μπορεί εώς τα τώρα να έχω θεωρηθεί ακόμα και κυνική, θα πω ότι αμφιταλαντεύομαι. Ασχολούμαι με τις τέχνες και μία από αυτές είναι η φωτογραφία. Αυτό ίσως να με κρατήσει σε κάποια επιφύλαξη ως προς το εάν όλες είναι αληθινές ή όχι. Έχω σύγχρονη ψηφιακή φωτογραφική κάμερα, αυτό μου δίνει την δυνατότητα να κάνω πολλά κόλπα, εάν πάμε πίσω εκεί όπου οι φωτογραφικές μηχανές δεν ηταν τόσο γρήγορες ή δεν μπορούσανε να κάνουν το κλειστρο της μηχανής τόσο γρηγορο (γιατί τώρα μπορείς με ένα κουμπί να το κάνεις πιο γρήγορα ή πιο αργό). Εάν πούμε ότι οι παλιές ήταν πιο αργές από τις καινούργιες κάμερες τότε καταλαβαίνω την ύπαρξη μερικών (όχι όλων) από τις φωτογραφίες.

Π.χ. μπορώ εάν ρυθμίσω την κάμερά μου να δημιουργήσω τέτοια φαινόμενα εάν θέλω.

Εμπειρικά όμως ποτέ δεν ξέρουμε τί έχει ζήσει ο άλλος και κακά τα ψέμματα παντού η επιστήμη (μαζί και η τεχνολογία) να έχουν κάποια όρια...

από την άλλη ίσως και να πιστεύω :oops:

Κορυφή
 Προφίλ  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 26, 2009 3:45 pm   
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Level: 9
HP: 1 / 193
1 / 193
MP: 92 / 92
92 / 92
EXP: 109 / 120
109 / 120
Λοιπόν μου άρεσε πολύ η προσέγγισή ενός παλιού μου φίλου και οι ερωτήσεις του ήταν εύλογες, και έχω πιθανές απαντήσεις... (πάντα κατά την δική μου άποψη, καθώς όμως κανείς ακόμα δεν είναι σίγουρος αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις για το τί συμβαίνει, έτσι θα μπορούσε να ισχύει η αλήθεια του καθενός).

Διαχωρίζω το φάντασμα από την ψυχή. Φάντασμα= αποτύπωση ενός γεγονότος πάνω σε έναν τόπο, οπότε αυτό που βλέπουμε είναι μια επανάληψη "βιντεοσκοπημένη" των γεγονότων.
Ψυχή ή αλλιώς πνεύμα= παλαιότερη ανθρώπινη ύπαρξη που πλέον έχει περάσει σε ένα άλλο άϋλο επίπεδο και που μπορεί και παρεμβάλλει στο δικό μας κόσμο.
Κάπου είχα διαβάσει περί αυτού του διαχωρισμού, όμως συνεχίζουμε λοιπόν..

Απαντώ στην κάθε ερώτηση του φίλου μου διότι βρήκα πολύ ενδιαφέρον το διάλογο που είχα μαζί του και έτσι σας τον παραθέτω:

1. Φίλος είπε: "γιατί τέτοιου τύπου video, έχουν τόσο καταπληκτική σκηνοθεσία; (π.χ. το film με το ρολόι τοίχου που είχε σαν πρώτο πλάνο την εικόνα του Χριστού)"
Απ/ Πολλοί είναι εκείνοι, ερευνητές αλλά και ερασιτέχνες, που τους ενδιαφέρει να καταγράψουν φαινόμενα που αποδεικνύουν την ύπαρξη φαντασμάτων ή ψυχών. Οπότε μπορούμε να φανταστούμε ότι σε καθημερινή βάση τοποθετούνται κάμερες σε όλο τον κόσμο από τέτοιου είδους ανθρώπους, με την ελπίδα εμφάνισης φαινομένων. Κάποιοι στέκονται "τυχεροί" και καταγράφουν. Δεν σημαίνει όμως ότι με την πρώτη τους προσπάθεια, είχαν και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Βέβαια δεν αποκλείεται για κάποιες βιντεοσκοπήσεις, το ενδεχόμενο καλοστημένης φάρσας.

2. Φίλος είπε: "γιατί ένα φάντασμα, από την στιγμή που είναι αϋλο ανοίγει την πόρτα για να μπει σε ένα μέρος και αμέσως μετά την κλείνει;"
Απ/ Βλέπουμε τα πνεύματα ανθρώπων. Αυτοί η άνθρωποι βρισκόταν κάποτε (σαν κι εμένα σαν κι εσένα) εν ζωή. Ήταν απλοί άνθρωποι. Πιθανόν να μην κατάλαβαν ότι έχουν πλέον πεθάνει (όπως πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει αυτή η πιθανοτητα από τη μεριά των πνευμάτων, ότι δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι έχουν περάσει πλέον σε έναν άϋλο κόσμο). Οπότε όπως εμείς ανοίγουμε τις πόρτες για να μπούμε σε έναν χώρο, έτσι και τα πνεύματα, σαν πρώην άνθρωποι εν ζωή, θα κάνουν ακριβώς το ίδιο (η δύναμη της συνήθειας μπορούμε να πούμε.). Άλλες φορές όμως, ίσως απλά θέλουν να κάνουν έντονα αισθητή την παρουσία τους.

3. Φίλος είπε: "υπάρχουν πολλές εξηγήσεις που μας λένε γιατί και πως βλέπουμε ένα φάντασμα... γιαυτό και γω καταλαβαίνω γιατί μπορεί να βλέπω την ψυχή κάποιου που "έφυγε"... αλλά να βλέπω την ψυχή με ρούχα... δεν είναι κάπως;"
Απ/Όπως και στην προηγούμενη ερώτηση, παρόμοια μπορεί να απαντηθεί και αυτή. Είναι πρώην άνθρωποι εν ζωή, θα ένοιωθαν λίγο άβολα αν παρουσιάζονταν γυμνοί. Μερικές φορές απλά, επιλέγουν τα πνεύματα να παρουσιαστούν με μικρότερη ηλικία από αυτή του θανάτου τους. Μάλλον έτσι "βλέπουν" και νοιώθουν τον εαυτό τους και οπότε αυτό μας προβάλλουν. Τί είναι όμως το πνεύμα-φάντασμα; Είναι ενέργεια και ίσως και συναίσθημα. Ανάλογα λοιπόν πώς αισθάνεται το πνεύμα, αυτό μας παρουσιάζεται και σαν τελική οπτασία. Π.χ. ένας άνθρωπος που πέθανε σε βαθυά γεράματα, μπορεί να παρουσιάζεται νέος, διότι έτσι νοιώθει. Ή κάποιο πνεύμα που είναι στεναχωρημένο, μπορεί να παρουσιάζεται με μορφή βασανισμένου γέροντα ή γριάς, με άγριο πρόσωπο και αντιστρόφως. (Όταν κάποιος λέει ότι είδε στον ύπνο του κάποιον παλιό γνωστό του που έχει πια πεθάνει, πρώτη ερώτηση που του κάνουν είναι, αν ο πεθαμένος είχε χαρούμενο πρόσωπο ή θλιμμένο).

4. Φίλος είπε: "γιατί τα φαντάσματα δείχνουν τέτοια εμμονή σε κάμερες; πριν πεθάνουν δεν είχαν ξαναδεί;"
Απ/ Λίγο μακάβριο ίσως αυτό που θα πώ. Φαντάζεστε να είχατε γίνει και εσείς πνεύματα και να κυκλοφορείτε ανάμεσα στον υλικό κόσμο των ανθρώπων, χωρίς να μπορείτε να τους μιλήσετε, χωρίς να μπορείτε να γευτείτε τις υλικές απολαύσεις, και χωρίς να μπορείτε να δεχτείτε ότι πλέον έχετε πεθάνει; Και σου έρχεται και ο ερευνητής με την κάμερά του, να βιντεοσκοπήσει τον "πόνο" σου. "Την όρεξή σου έχω βρε φίλε;" Το να ρίξετε την κάμερα κάτω, είναι το λιγότερο κακό που θα μπορούσατε να κάνετε και το περισσότερο ευγενικό.

5. Φίλος είπε: "μία ακόμα απορία που έχει σχέση με την κάμερα.... και θα αναφερθώ στο video με το φάντασμα που ανοίγει και κλείνει την πόρτα...
γιατί η μορφή φαίνεται μόνο όταν είναι να περάσει τόσο κοντά και τόσο γρήγορα μπροστά από την κάμερα;
Απ/ Πιθανόν να έχει να κάνει με την εμβέλια του μηχανήματος που χρησιμοποιείτε εκείνη την στιγμή ώς δέκτης. Μπορεί όταν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, το πνεύμα από την κάμερα, τότε να μπόρεσε να καταγραφεί. Ή ακόμα να παίζει ρόλο και η συχνότητα της κάμερας, πότε μπόρεσε να συντονιστεί, με τη συχνότητα του πνεύματος.

6. Φίλος είπε: "κατά 80% τα φαντάσματα συμβολίζονται κάτι σαν μάυρη σκία... μαύρη αύρα... κάτι τέτοιο... το μαύρο είναι το μόνο χρώμα που δεν υπάρχει στην φύση... δεν μπορεί λοιπόν το φάντασμα να είναι μαύρο... το μαύρο χρώμα είναι ουσιαστικά η απώλεια του φωτός (στην φύση)"
Απ/ Ξέρετε, δεν υπάρχουν μόνο πνεύματα ανθρώπων που έχουν πεθάνει. Υπάρχουν και άλλες παραφυσικές οντότητες. Καλές και κακές. Συνήθως οι κακιές, είναι το απόλυτο σκοτάδι. Και οι καλες, το απόλυτο φώς. Τα πνεύματα μπορούν να είναι διαφόρων διαχωρισμών και αναλόγως των συναισθημάτων τους. Π.χ. ένα οργισμένο πνεύμα, θα προκαλούσε μάλλον ζημιές στο σπίτι και ίσως να έμοιαζε με σκιά, ενώ ένα γαλήνιο πνεύμα, θα έπαιζε με τα παιχνίδια του ή και θα άνοιγε συζήτηση μαζί σας ίσως μέσα σε μία φωτεινή αύρα(Τόση μοναξιά στο ενδιάμεσο επίπεδο και τόση ελπίδα για τη μετάβαση στο επόμενο, ανάλογα με τα χρέη αι το πιθανό μπέρδεμα των ψυχών.) Επιπλέον, η επιστήμη δεν έχει εξηγήσει ΑΚΟΜΑ κάποια φαινόμενα. Όταν λοιπόν θα τα εξηγήσει η επιστήμη, και μάλλον λείαν συντόμως, τότε θα έχουμε πιο επιστημονικές απαντήσεις.

Πάντως θέλω να προσθέσω κάτι... Μην τα φοβάστε αλλά και μην τα ενοχλείτε, εκτός αν σας ζητηθεί από τα ίδια κάποιου είδους βοήθεια. Αν θέλετε βοηθάτε, αλλά να ξέρετε ότι είναι επικίνδυνο, διότι είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε το καλό από το κακό πνεύμα, επειδή οι ίδιοι δεν έχουμε την απόλυτη αγάπη μέσα μας και έτσι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από την απάτη. Προτείνω, πιο πολλές καλές πράξεις και πιο πολύ αγάπη προς όλους, και προσευχή. Για να μπορούμε να ξεχωρίζουμε το αληθινό. Πάντως συμπονώ τα πνεύματα, καλά και κακά, (εγκλωβισμένες ψυχούλες, μπερδεμένες με μισοτελειομένα χρέη πάνω στη γη), και προσπαθώ να νοιώσω έτοιμη, ώστε να μπορέσω να τους βοηθήσω. Ποιός ξέρει. Ίσως κάποια μέρα, να χρειαστώ κι εγώ βοήθεια, με τη σειρά μου.
Αυτά όλα είναι απόψεις όμως. Τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο, μέχρι να το εξηγήσει η επιστήμη. Ο Φίλος μου έχει δίκιο, όσο έχω κι εγώ. Περιμένω να ακούσω και άλλες εκδοχές, έτσι ώστε να διευρύνω και άλλο τους ορίζοντες μου.

Φιλιά σε όλους

http://nebesnyel.phpbb30.com/board/index.html

Κορυφή
 Προφίλ WWW  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 4:11 pm   
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Level: 4
HP: 1 / 61
1 / 61
MP: 29 / 29
29 / 29
EXP: 31 / 38
31 / 38
Ο Φαντάρος Και Η Κοπέλα

Κάποτε ήταν ένα παιδί ο Χ. Ο οποίος υπηρετούσε την θητεία του στον ελληνικό στρατό σε ένα στρατόπεδο σε ένα νησί της Ελλάδας. Όπως και κάθε άλλος στρατεύσιμος δικαιούταν κάποιες εξόδους και άδειες. Έτσι λοιπόν σε μια έξοδό του γνώρισε μια κοπέλα και από τότε άρχισαν να κάνουν παρέα. Έβγαιναν για αρκετό καιρό και είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι.Όποτε μπορούσε και έβγαινε ο Χ. Από το στρατόπεδο πήγαινε και την έπαιρνε από το σπίτι της όπου και έδιναν ραντεβού. Ένα βράδυ λοιπόν που είχαν βγει να απολαύσουν την βόλτα τους η κοπελιά άρχισε να κρυώνει οπότε ο Χ. Έβγαλε το μπουφάν του και της το έδωσε να το φορέσει για να ζεσταθεί.

Αφού τελείωσε η βραδυνή βόλτα ο Χ. Μαζί με την κοπέλα επέστρεψαν στο σπίτι τους αφού ο Χ. την πήγε σπίτι της. Τη επόμενη μέρα ο Χ. διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει να πάρει το μπουφάν του. Έτσι λοιπόν πήγε στο σπίτι της να ζητήσει το μπουφάν του γιατί το χρειαζόταν. Όταν χτύπησε το κουδούνι του άνοιξε μια κυρία οπότε και ο νεαρός ζήτησε να δει την κοπέλα και εξήγησε και τον λόγο της επίσκεψής του. Τότε η γυναίκα του είπε πως η κοπέλα που ζητούσε να δει είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια. Ο Χ. έμεινε άναυδος και άρχισε να της εξιστορεί όλη την ιστορία με την γνωριμία με την κοπέλα. Τότε η γυναίκα του υπέδειξε σε ποιο νεκροταφείο και σε ποιο ακριβώς σημείο είναι θαμμένη η κοπέλα.

Ο Χ. πήγε στο νεκροταφείο του χωριού και έψαξε να βρει το μνήμα της κοπέλας. Μετά από λίγη ώρα τον βρήκε και διαπίστωσε κάτι πραγματικά απίστευτο, η κοπέλα ήταν όντως θαμμένη εκεί και πάνω στην ταφόπλακα υπήρχε παρατημένο το μπουφάν του.

"Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις" (Πάολο Κοέλιο)

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 4:16 pm   
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

1 / 61
29 / 29
31 / 38
Ο φύλακας-άγγελος

Ήταν κάποτε ένα κοριτσάκι, μικρό σε ηλικία, περίπου έξι με εφτά χρονών. Εξ'αιτίας του οτι είχε μεγάλα αδέρφια και την βρίσκανε να πειράζουνε την μικρή, της είχαν δείξει φωτογραφίες απο ένα περιοδικό που απεικόνιζαν φαντάσματα. Το κοριτσάκι, μικρό όπως ήταν τα πίστευε και τρόμαζε.
Ένα πρωινό του Σαββάτου, καθόταν μπροστά στην τηλεόραση και έβλεπε παιδικά προγράμματα, η μητέρα της έφευγε για την δουλειά και τα αδερφια της κοιμόντουσαν. Κάποια στιγμή άκουσε μια ψιθυριστή φωνή να λέει το όνομα της. Γύρισε αλλά πονηρεμένη πια οτι ίσως ήταν κάποιο απο τα αδέρφια της που την πείραζε, συνέχισε να παρακολυθεί τα Πόκεμον με πολυ ενδιαφέρον. Ύστερα απο λίγο είδε κάποιον να μπαίνει στο δωμάτιο που καθόταν, φορούσε πολυ απλά ρούχα, τζιν και μπλουζάκι και την κοιτούσε ευγενικά.
-Ποιος είσαι εσυ? τον ρώτησε.
-Ένας φίλος σου απο μακριά.
-Πώς σε λένε?
-Άλκη.
-Δε σε ξέρω.
-Εγώ όμως σε ξέρω. Πήγαινε ξύπνα τα αδέρφια σου και πηγαίνετε μια βόλτα, εγώ θα σας περιμένω.
Πάει λοιπόν η μικρή, ξυπνάει τα αδέρφια της, σηκώνονται αυτά με παράπονο και γκρίνια, αλλά μια την είχαν την μικρή, μην την κακοκαρδίσουν. Δεν βρήκε η μικρή τον Άλκη, παραξενεύτηκε. Πάνε λοιπόν μια βόλτα με τα πόδια και όταν γύρισαν είδαν πυροσβεστικά οχήματα έξω απο την πολυκατοικία.
-Τι έγινε? ρώτησε το πιο μεγάλο απο τα αδερφια.
-Κάποιος απο την πολυκατοικία άφησε αναμμένο τσιγάρο και πήρε φωτιά όλος ο τρίτος και ο τέταρτος όροφος!(τα παιδια εμεναν στον τρίτο)
Η μικρή τους είπε για τον Άλκη, μα κανείς δεν την πίστεψε, εκτός απο μια κοπέλα νεαρή που έμενε στην πολυκατοικια. Της είπε εμπιστευτικα πως αυτός ήταν ο φύλακας άγγελος της και την προστατευσε τελευταία στιγμή.
Τώρα αυτή η μικρή είναι 14 χρονών και είναι γνωστή μου η κοπελιά και ακόμα πιστεύει πως δεν ήταν της φαντασίας της όλο αυτό.

ΠΗΓΗ : http://sofistes.pblogs.gr/2007/11/istor ... peite.html

"Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις" (Πάολο Κοέλιο)

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 4:27 pm   
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

1 / 61
29 / 29
31 / 38
Κινηματογράφος "των φαντασμάτων της αίθουσας Crowley"

'τα φαντάσματα της αίθουσας Crowley'
Το επίσημο ρυμουλκό κινηματογράφων είναι τελικά εδώ!
'τα φαντάσματα της αίθουσας Crowley' κινηματογράφος είναι ένα ντοκιμαντέρ που γίνεται αυτήν την περίοδο για την παραφυσική έρευνα που διεξήχθη στην αίθουσα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παρουσιάζει αληθινά γεγονότα του κυνηγού Arron Kasady, η ομάδα του φαντασμάτων ανακριτών και συμπερασμάτων τους στην αίθουσα.

Γίνεται από τις ταινίες οδόβαινων σε συνδυασμό με τις σκοτεινές ταινίες μασκών, και κατευθύνεται από Daren Marc. Η ομάδα φαντασμάτων και το πλήρωμα ταινιών πραγματοποίησαν το investiagation πάνω από δύο νύχτες - Αύγουστος 26 Μάιος 2007 και 11 2007.

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 4:30 pm   
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

1 / 61
29 / 29
31 / 38
Έρευνα για τα φαντάσματα

Το δεύτερο μέρος της έρευνάς μας για τα φαντάσματα της αίθουσας Crowley ολοκληρώθηκε στις αρχές των ωρών στις 12$ Αυγούστου 2007, και είμαστε αρκετά συγκινημένοι για μερικά από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει.
Μια πολύ μικρότερη ομάδα πήγε αυτή τη φορά, αν και Arron Kasady συνοδεύθηκε ακόμα από το κυνηγώντας πλήρωμα φαντασμάτων του, συμπεριλαμβανομένου Annabel Keogh το πνευματικές μέσο και η Katherine του Copeland το εδρεύον Parapsychologist.

Περισσότερη παράξενη παραφυσική δραστηριότητα βεβαιώθηκε και καταγράφηκε από την ομάδα συμπεριλαμβανομένης της κίνησης των αντικειμένων, των παράξενων θορύβων και περισσότερων σφαιρών. Ερευνώντας στα μέρη της αίθουσας προηγουμένως ανεξερεύνητης, το σπίτι του Δρ Leys' ερευνήθηκε και μερικά από τα συμπεράσματά μας ήταν αρκετά απίστευτα.

Εισαγωγή στην έρευνα φαντασμάτων

Στα τέλη του 2006, μετά από ένα τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη της αίθουσας Crowley, Arron Kasady ερεύνησε την ιστορία και τα παράξενα περιστατικά που έχουν συμβεί εκεί. Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου ότι τα αρχεία από την αίθουσα έχουν καταστραφεί, και τίποτα πολύς αλλιώς έχει καταγραφεί. Δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας στους θορύβους που ακούονται, και μόνο μερικοί άνθρωποι που ήταν εκεί κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων φαντασμάτων έχουν ανακαλυφθεί. Τα μόνα άλλα στοιχεία ήταν μια φωτογραφία, που λήφθηκε το 1974, που ανακαλύφθηκε στα τέταρτα νοσοκόμων.

Στις αρχές του 2007, μια μικρή ομάδα των παραφυσικών ανακριτών που οδηγήθηκαν από Arron Kasady, εισήγαγε το κτήριο για να διευθύνει μερικές προκαταρκτικές δοκιμές. Οι φωτογραφίες λήφθηκαν, οι οποίες παρήγαγαν τις εικόνες των παράξενων σφαιρών σε ορισμένα δωμάτια, ιδιαίτερα ο βρεφικός σταθμός των παλαιών παιδιών. Οι ακανόνιστες αναγνώσεις θερμοκρασίας καταγράφηκαν σε όλη την αίθουσα, και η ομάδα είχε το συναίσθημα συνεχώς να προσεχτεί.

Εξαιτίας αυτής της αρχικής έρευνας, Arron αποφάσισε να διεξαγάγει μια πλήρη έρευνα σχετικά με τα φαντάσματα που κατοικούν προφανώς στην αίθουσα Crowley. Πολύς δεν είναι ξέρει δημόσια για τα παράξενα φαινόμενα και τις πνευματικές αναγνωρίσεις που έχουν συμβεί εκεί, έτσι είναι μια καλή ευκαιρία να ερευνήσει στον άγνωστο και να ειπωθεί η ιστορία των φαντασμάτων της αίθουσας Crowley.

Μια ομάδα φαντασμάτων που περιλαμβάνει ένα parapsychologist, πνευματικό μέσο και δημοσιογράφος, μαζί με ένα πλήρωμα ταινιών, πρόκειται μια νύχτα στην αίθουσα. Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, τα διάφορα πειράματα με σκοπό να προκαλέσουν την παραφυσική δραστηριότητα θα πραγματοποιηθούν. Το κεντρικό τεμάχιο της νύχτας θα είναι ένα sιance, που διευθύνεται από Arron ο ίδιος.

Αναμένεται ότι το σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο της παραφυσικής δραστηριότητας και τα φαντάσματα μπορούν να συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί. Ολόκληρο το γεγονός πρόκειται να είσαι και φωτογράφισε για ένα ντοκιμαντέρ που τιτλοφορείται "φαντάσματα της αίθουσας Crowley".

Διαβάστε περισσότερων της έρευνας... http://www.crowleyhallghosts.com/ghosts-gr.html

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 4:37 pm   
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

1 / 61
29 / 29
31 / 38
Η ιστορία της αίθουσας Crowley

Η ιστορία των φαντασμάτων
Η αίθουσα Crowley, που τοποθετήθηκε στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας, χτίστηκε προς το τέλος του 19$ου αιώνα. Ήταν χτισμένο αρχικά ως νοσοκομείο και ήταν εξυπηρετημένο εκείνο τον σκοπό μέχρι τη δεκαετία του '20, όταν μεταρρυθμίστηκε και μετονομάστηκε ως ` το σπίτι Crowley για ποινικά τον παράφρονα ". Το τρέξιμο από τον επικεφαλής επαγγελματία ο Δρ Bernard Leys και η σύζυγός του Beatrice, αυτό ήταν ένα από τα βασικά κέντρα για τη διανοητική ασθένεια και τις εγκληματικές συμπεριφοριστικές μελέτες στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας.
Από τη δεκαετία του '20 κατευθείαν στη δεκαετία του '30, Leys θεωρήθηκε μια από τις υψηλότερες αρχές στις διανοητικές και συμπεριφοριστικές ασθένειες. Ήταν σημειωμένος στην ιατρική κοινότητα ως υποκινητής πολλών νέων θεωριών σχετικά με την επεξεργασία της διανοητικής ασθένειας.

Το Leys έτρεξε την αίθουσα Crowley για 32 έτη, πρίν πεθαίνει στις μυστήριες περιστάσεις κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης σε ένας από τους σοβαρότερα διαταραγμένους τρόφιμους στο άσυλο. Ήταν υποστηριγμένο ότι Leys πέθανε μετά από να επιτεθεί από τον τρόφιμο ταυτόχρονα διενεργώντας μια λειτουργία. Ο τρόφιμος προφανώς δεν ήταν αναισθητοποιημένος πλήρως, και ξύπνησε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Στο επόμενο χάος, ο τρόφιμος διαπέρασε Leys στο λαιμό. Τα επίσημα αρχεία δηλώνουν εντούτοις ότι Leys πέθανε μιας επίθεσης καρδιών ενώ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου Leys στην αίθουσα, οι φήμες του σοβαρού αδικήματος ήταν γεμάτες. Ιστορίες που διαδίδονται του πειραματισμού σε μερικοί από τους βιαιότερους τρόφιμους, συμπεριλαμβανομένων των ηττών και του λιμού. Επάνω στο θάνατο Leys, μια έρευνα σχετικά με τις φήμες διεξήχθη. Εντούτοις, τα συμπεράσματα ήταν αναποτελεσματικά, δεδομένου ότι πολλά αρχεία του χρόνου είχαν καταστραφεί όταν ξέσπησε μια πυρκαγιά κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Οι φήμες απέτυχαν να πάνε μακριά, και δεδομένου ότι δεν υπήρξε κανένας για να συνεχίσει την εργασία Leys, η αίθουσα ήταν κλειμένη. Οι τρόφιμοι είτε κινήθηκαν προς άλλα όργανα, είτε έθεσαν σε μερικές περιπτώσεις ελεύθερος.

Η αίθουσα βάζει κενό για σχεδόν 18 έτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπήρξαν ιστορίες από τους ντόπιους για τις κραυγές και τους δυνατούς θορύβους που έρχονται από μέσα από την εγκαταλειμμένη αίθουσα. Κανένας δεν τόλμησε πάντα να αποτολμήσει μέσα να ερευνήσει.

Το 1970 το κτήριο ανακαινίστηκε και ανοίχτηκε πάλι ως Νοσοκομείο Παίδων αιθουσών ` Crowley ". Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπήρξαν ιστορίες των θορύβων, αναγνωρίσεις των παράξενων πνευματικών αριθμών, και ακόμα συγκλονίζοντας, πραγματικοί απολογισμοί των επιθέσεων όχι μόνο στις νοσοκόμες αλλά και τα παιδιά.

Λόγω στο ποσό περιστατικών που συνέβαιναν στο χρόνο, φημολογείται ότι ένα πνευματικό μέσο κλήθηκε μέσα για να καθαρίσει την αίθουσα των κακών πνευμάτων. Αυτό πραγματοποιήθηκε υποθετικά κατά τη διάρκεια πολλών μηνών προτού να θεωρηθεί η αίθουσα χωρίς κακόβουλα πνεύματα και παραφυσική δραστηριότητα. Κανένα από αυτό δεν έχει ελεγχθεί πάντα.

Η αίθουσα συνέχισε να λειτουργεί χωρίς περισσότερα αναφερόμενα γεγονότα, μέχρι τελικά το 1997, αφότου ένα μεγαλύτερο πιό σύγχρονο νοσοκομείο ήταν ανοιγμένου μισό μίλι μακριά, αίθουσα Crowley ήταν κλειστή.

Βάζει κενό έως το 2005, όταν αγοράστηκε από έναν τοπικό υπεύθυνο για την ανάπτυξη ιδιοκτησίας που σκόπευε να το μετατρέψει σε κατοικία.

Ήταν κατά τη διάρκεια της εργασίας ανακαίνισης στις αρχές του 2006, ότι τα κόκκαλα βρέθηκαν κρυμμένα σε ένας από τους τοίχους πίσω από μια εστία. Επάνω στην περαιτέρω έρευνα, αρκετά κόκκαλα βρέθηκαν για να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον τέσσερις κακός οργανισμών θαμμένος εκεί. Το δωμάτιο αφέθηκε μόνο ενώ η εργασία συνεχίστηκε στο υπόλοιπο της αίθουσας. Δεν είναι γνωστό ποιους αυτά τα κόκκαλα άνηκαν, αλλά είναι γνωστό ότι μερικά από τα κόκκαλα ήταν αυτά ενός μικρού παιδιού.

Ήταν μετά από την ανακάλυψη ότι η παραφυσική δραστηριότητα επανέλαβε προφανώς πάλι. Η κραυγή έχει ακουστεί και οι πνευματικοί αριθμοί έχουν δει περπατώντας γύρω από τους διαδρόμους. Η εργασία οικοδόμησης έχει παψει στην αίθουσα μετά από ένα ατύχημα που περιλαμβάνει τα υλικά σκαλωσιάς που καταρρέουν και σχεδόν τους τραυματισμένους εργάτες.

Διαβάστε περισσότερων της ιστορίας... http://www.crowleyhallghosts.com/ghosts-gr.html

Εικόνα

Εικόνα

Κορυφή
 ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 08, 2009 2:43 am   
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

0 / 44
21 / 21
EXP: 23 / 27
23 / 27
Προσωπικά δεν πιστεύω στα φαντάσματα και μάλιστα πριν χρόνια είχα διαβάσει ένα άρθρο που εξηγούσε εμπεριστατωμένα το φαινόμενο των φαντασμάτων. Με λίγα λόγια και όπως το θυμάμαι, οι επιστήμονες είχαν διαπιστώσει ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο εύρος ακουστικών συχνοτήτων που δημιουργούν ψευδαισθήσεις στον άνθρωπο. Μάλιστα πειραματιζόμενοι σε εθελοντές βρήκαν ποιες ήταν αυτές οι συχνότητες, αφού οι συγκεκριμένοι είχαν παραισθήσεις και νόμιζαν ότι έβλεπαν φαντάσματα, όταν γινόταν εκπομπή των συγκεκριμένων υπερήχων (νομιζω ήταν υπέρηχοι). Τέτοια φαινόμενα παρουσιάζονται σε παλιά σπίτια, όπου το παραμικρό ρεύμα αέρα που θα περάσει από μία χαραμάδα και γενικώς κάποιο κενό στην τοιχοποία-κεραμύδια-πόρτες-κουφώματα κτλ. μπορεί να δημιουργήσει αυτούς τους υπερήχους που θα επιφέρουν φαινόμενα παραισθήσεων σε ανθρώπους που κατοικούν ή μένουν κοντά σε τέτοιους χώρους. Τώρα το καλοριφέρ δεν μπορώ να το εξηγήσω κ. Μάρω, αλλά δεν νομίζω ότι ένα άϋλο "φάντασμα" διαθέτει τόση ενέργεια ώστε να ξηλώσει ένα καλοριφέρ. Θα προτιμούσα μια εξήγηση όπως την ύπαρξη εξωγήινων όντων που ζουν ανάμεσα μας και λόγω της φύσης τους, μας είναι αδύνατο να τα αντιληφθούμε. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως η παλαιότητα της εγκατάστασης να δημιούργησε πίεση στο σύστημα του καλοριφέρ, ίσως η μη σωστή στήριξη του σώματος στον τοίχο, ίσως και η διάβρωση του σημείου στήριξης στον τοίχο λόγω υγρασίας, να έφερε αυτό το αποτέλεσμα.Πάντως κατά τη γνώμη μου δεν ήταν φάντασμα...... Τώρα για τα βίντεο, δεν είμαι ειδικός, αλλά το ότι ασχολούμαι με την αστρολογία δεν σημαίνει ότι πιστεύω και στην παραψυχολογία. Δυστυχώς έχω διαβάσει και δει πολλά για πολλές απάτες τόσα χρόνια, που έχουν σκοπό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου και κατ' επέκταση να έχουν οικονομικό όφελος οι διάφοροι επιτήδειοι, με πρώτους και καλλίτερους τους θρησκευτικούς ταγούς όλων των θρησκειών και χωρών.

Κορυφή
 Προφίλ  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 16 δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Για την καλύτερη εμφάνιση της δημοσίευσής μας... Δεν κολλάμε τις τελείες, τα κόμματα, τα αποσιωπητικά και τις παρενθέσεις με την επόμενη λέξη!